У селищі Слобожанське Дніпропетровської області піп УПЦ Московського патріархату з кулаками накинувся на двох чоловіків, які відмовилися налити йому пива.

Про це повідомляє NV

Відповідне відео було опубліковано у низці місцевих Telegram-каналів.

За версією чоловіків, дорогою з магазину вони зайшли до церкви. Там до них підійшов священик з дивною пропозицією.

«На території храму до нас підійшов батюшка та запропонував випити з ним наше пиво, ми відмовили. Він уже був під градусом. Після чого він нас послав на х*й, а потім ще вирішив потренуватися в кулачному бою, але ми не підтримали цю витівку», – розповів один із чоловіків.

На кадрах видно, що чоловіки з кількома пляшками пива поверталися додому з храму, але обурений священик наздогнав їх і розпочав бійку.

#нампишут «Поселок Слобожанский, возле мясокомбината «Юбилейный». По дороге из магазина зашли в церковь, на территории храма к нам подошел батюшка и предложил выпить с ним наше же пиво, мы отказали. Он уже был под градусом. После чего он нас послал на х.й, а потом ещё решил потренироваться в кулачном бою, но мы не поддержали эту затею»

Пастор із Дніпра Олег Лебединський написав у Facebook, що священик на відео – Сергій Резніков.

“Увага! Він – цілий керівник єпархіального відділу освіти Дніпропетровської єпархії московської церкви в Україні. Освіта, Карл”, – зазначив Лебединський.