Апеляційний суд Києва сьогодні звільнив з-під варти Ярослава Тарасенка. Його звинувачували в діях по сприянню у вбивстві екс-депутата держдуми Дениса Вороненкова у 2017 році.

«Сьогодні київський апеляційний суд розглядав одразу дві скарги. Апеляцію прокурора, який хотів, щоб у Тарасенка конфіскували все майно та адвокатську скаргу на зміну запобіжного заходу. Адвокат вимагала, щоб Ярослава було звільнено з-під варти, бо він вже відбув свій термін покарання з огляду на закон Савченка.

2 грудня 2021 року Ярослава Тарасенка засудили до 12 років позбавлення волі. Але під вартою він перебував з 15 червня 2017 року, на той момент ще діяв закон Савченко, і він автоматично поширювався на Тарасенка. Сьогодні Київський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, визнавши провину Тарасенка, але взявши до уваги доводи адвоката, що Ярослав відбув покарання з огляду на закон Савченка і звільнив його з-під варти», – розповіла адвокат Нонна Надич.

Ярослав Тарасенко (екс-керівник павлоградського “Правого сектору” на прізвисько “Фізрук”) за версією слідства він підвозив до місця вбивства кілера Павла Паршова і мав його забрати після скоєння злочину.

Треба зазначити, що Ярослав Тарасенко своєї провини не визнав.

Раніше ми публікували:

14.11.2017  ДРУЖИНА ЯРОСЛАВА ТАРАСЕНКА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У ПЕРЕДАЧІ “ПЕРВОГО КАНАЛА”

06.08.2018  ЯРОСЛАВ ТАРАСЕНКО ПОТЕРЯЛ СОЗНАНИЕ В ЗАЛЕ СУДА

02.12.2021  ПАВЛОГРАДЦА ЯРОСЛАВА ТАРАСЕНКО ПРИГОВОРИЛИ К 12 ГОДАМ ЛИШЕНИЯ СВОБОДЫ В ДЕЛЕ ОБ УБИЙСТВЕ ДЕПУТАТА РФ

 

Запропонувати новини щодо Павлограда