Тиждень тому Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека, яка є головним закладом такого типу у Дніпропетровській області, провела нараду керівників. Цей захід відбувається кожного року напередодні новорічних свят. На нараді підводяться підсумки роботи та пропонуються завдання на 2018. Звичайно, на такому заході були присутні представники міської ЦБС Павлограда.

Робота бібліотекарів нашого міста буда відзначена Дніпропетровською бібліотечною організацією та обкомом профспілки працівників сфери культури. Так, Централізована Бібліотечна Система (ЦБС) Павлограда чотири рази поспіль отримує призове місце у компанії «Читаємо разом». Тема цього року мала назву «Улюблені поети Придніпров’я». Перемогу нашим бібліотекарам надав конкурс декламаторського читання.

Наше місто отримало це досягнення завдяки допомозі талановитих та активних учасників Естрадного театру «Елен», які є партнерами команди. Завдяки ним були створені чудові відеоролики для конкурсної презентації.

Приємна атмосфера, команда з юних талановитих учасників, костюми, виконані у національному українському стилі – ось те, що допомогло здобути перемогу. Для виконання були вибрані твори Світличної, які відрізняються чуттєвістю і майстерністю. В результаті диплом та подяка була отримана директором ЦБС Павлограда Ліліаною Бондаренко.

Про це розповіла на своїй сторінці у Фейсбук методист Централізованої Бібліотечної Системи  Павлограда Тетяна Борисенко