Зловмисник завдав жертві численні удари по голові. Від отриманих травм 44-річний чоловік помер на місці події.

О 5-ій годині ранку 8 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що на міському пляжі парку ім. 1 травня було виявлено тіло постраждалого. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Павлоградського РВ.

Було підтверджено, що чоловік помер від травм голови. Поліція встановила особу потерпілого. Ним виявився 44-річний місцевий житель. Під час слідчих дій поліцейські встановили та опитали знайомих загиблого. Також оброблено відео з камер спостереження та опитано мешканців району.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановлено, що до злочину причетний 40-річний знайомий потерпілого. Вони разом робили ремонт в одній із квартир.

Було також встановлено, що 7 травня, вони посварилися через фінансування робіт та розподіл коштів за виконані роботи. Сварка переросла у бійку, під час якої зловмисник наніс потерпілому понад 10 ударів кулаком по голові.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено закривавлений одяг. Найдені речі відправлені експертам для дослідження. Правоохоронці затримали фігуранта в порядку статті 208 КПК України.

За погодженням з прокуратурою 8 травня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1. 115 КК України (умисне вбивство).

Максимальне покарання за цей злочин передбачає до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.