З 15 березня на території області проводиться місячник безпеки дорожнього руху та вживаються заходи для попередження та недопущення загибелі і травмування людей в дорожньо-транспортних пригодах.

З 21 по 27 березня поліцейські виявили 343 адміністративні правопорушення, з них 14 – за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та інші порушення ПДР, які впливають на стан аварійності. Також поліцейські встановили 55 водіїв за керування транспортними засобами без відповідних документів.

У Павлограді для проведення профілактичних заходів створені додаткові патрулі з-поміж поліцейських відділу реагування патрульної поліції та Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області. Всі наряди оснащені радарами TruCam та дислоковані у різних частинах міста.

Поліція нагадувала водіям, що при керуванні транспортним засобом, необхідно бути дисциплінованим і уважним, дотримуватись швидкісного режиму та дистанції між транспортними засобами, користуватись пасками безпеки і неухильно виконувати вимоги, передбачені Правилами дорожнього руху