Український футбольний вундеркінд Михайло Мудрик найближчим часом продовжить кар’єру в Англії. У суботу події навколо майбутнього трансферу гравця розвивалися стрімко.

Спершу з’явилася інформація, що Мудрич за крок до переходу в лондонський Арсенал. Переговори на завершальній стадії, обговорюється лише структура трансферу. Писали, що “Арсенал” заплатить “Шахтарю” 90 мільйонів в обмін на Мудрика.

Однак раптово ситуація змінилася. Італійський журналіст Фабріціо Романо написав на своїй сторінці в Twitter, що лондонський “Челсі” готовий підірвати трансферний ринок і забрати Мудрика з “Арсеналу”. “Челсі” звернувся до “Шахтаря” з пропозицією 100 мільйонів. Тоді ж стали відомі подробиці особистого контракту: “Челсі” готовий платити Мудрику 7,5 млн євро на рік, а пропозиція “Арсеналу” – 5,5 млн євро. Фабріціо Романо також написав, що останнє слово за гравцем.

Останню інформацію поширив журналіст Девід Орнштейн, який написав, що “Челсі” заговорив про перехід в “Шахтар”. Сторони зійшлися на 100 млн євро, і Мудрик поїде в Лондон для проходження медогляду. “Челсі” підпише з ним семирічний контракт.