Військовослужбовці підрозділу Дніпровського полку охорони громадського порядку імені генерал-майора Олександра Радієвського, що дислокуються в місті Павлоград, повернулися після чергової ротації з району проведення операції Об’єднаних сил.

Містяни радо зустрічали захисників – за гарною українською традицією, дівчата у вишиванках вручили бійцям паляниці – хліб і сіль, що символізує привітність, добробут і є оберегом від нечистої сили.

З поверненням після небезпечної служби гвардійців вітали командири, близькі і рідні, представники державних органів міста Павлоград та гуртки дитячої творчості. Юні вокалісти подарували військовослужбовцям свої кращі пісні, і вручили кожному власноруч виготовлені обереги.

Не забудьте підписатися на наш канал в Telegram

За сумлінне та бездоганне виконання службово-бойових завдань у зоні ООС, в урочистій обстановці гвардійців нагородили відзнаками Начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України, командира військової частини, міської влади і  мера м. Павлоград.

Традиційно, з вітальною промовою і молитвою, перед особовим складом, який прибув з довготривалої ротації виступив капелан військової частини, отець Костянтин.

“Дякую за сміливість і відвагу, за сумлінне виконання військового обов’язку! – звернувся до гвардійців командир військової частини 3036 Національної гвардії України, підполковник Євген Шульга: – Обов’язок кожного з нас – бути гідними своєї Батьківщини, свого народу та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей!”