28 января в единой системе городских петиций появилась новая петиция о прекращении деятельности коммунального предприятия «Муніципальна Варта» Павлоградского городского совета путём ликвидации.

Автор петиции свою позицию выражает следующим образом:

«У зв’язку з не обґрунтованими витратами значних коштів з місцевого бюджету на утримання КП «Муніципальна варта» Павлоградської міської ради, а саме за період 2019 року – 1 522 000,20 грн., 2020 рік – 3 050 000,00 грн. , на 2021 рік заплановано виділити 3 990 000,00 грн.

Як депутат Павлоградської міської ради вважаю недоцільним витрачати ці кошти на утримання підприємства,яке дублює роботу інших структур,таких як Національна Поліція та КП «Затишне місто» Павлоградської міської ради і рахую , що ці кошти варто направити на розвиток дійсно важливих напрямків, таких як медицина і освіта, адже саме в цих сферах катастрофічно не вистачає фінансування.

Прошу підтримати дану петицію і направити кошти , які виділяються на утримання КП «Муніципальна варта», на реально важливі речі», – говорится в тексте петиции.

На сегодняшнее утро данная петиция набрала уже более 50 голосов. Среди проголосовавших – депутаты Павлоградского городского совета, активисты города и пр.

Ссылка: https://petition.e-dem.ua/pavlograd/Petition/View/205

Чтобы петиция была рассмотрена, необходимо собрать 500 подписей на протяжении 90 дней.