8-го червня о 16:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Дніпровській міста Павлоград.

За викликом одразу направлено відділення 27-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій вантажного автомобіля «Mercedes-Benz», орієнтовно не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою, внаслідок чого пасажира затисло всередині автомобіля.


Співробітники ДСНС за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання, чоловіка, 1991 року народження, вивільнили з пошкодженої кабіни автомобіля та передали медичним працівникам для подальшої госпіталізації. Після чого рятувальники змили паливно-мастильні матеріали з дорожнього покриття та здійснили чергування на місці для забезпечення пожежної безпеки.

До рятувальних робіт залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.