На Дніпропетровщині відновили роботу приміські, міжміські, внутрішньообласні  та міжобласні пасажирські перевезення. Таке рішення прийняв Кабінет Міністрів України, на місцевому рівні ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС. Запрацювали близько 80% маршрутів. Відкрили 34 з 37 автовокзалів та автостанцій регіону. 

Про це повідомили в управлінні транспорту Дніпропетровської облдержадміністрації. 

«Пасажирські перевезення відновлені. Перевізники мають виконувати певні вимоги: дезінфікувати салони автобусів після кожного рейсу, брати не більше пасажирів, ніж місць в салоні, – розповіла начальниця відділу управління транспорту  Дніпропетровської ОДА  Ірина Прилипа. – Поступово транспорт повернеться до звичного графіку. Пасажирів закликаємо бути свідомими. Обов’язково носити захисні маски та рукавички, дотримуватися соціальної дистанції. Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих».

Транспортне сполучення відновлене у Криворізькому, Павлоградському, Нікопольському, Новомосковському напрямках. Також курсує транспорт за маршрутом Дніпро – Кам’янське. Найближчим часом автобуси вирушать у Синельникове, Іларіонове та Криничанський район.

Графік та кількість автобусів на маршрутах можна уточнювати безпосередньо на автостанціях. Нині там працюють лише каси продажу квитків. Зали очікувань залишаються закритими.