У Томаківці почали реконструювати парк. Це – частина обласного проєкту «Територія комфорту». Нині підрядники вже завершили підготовчі роботи, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Презентували в облдержадміністрації проєкт «Територія комфорту». Основна ідея – поліпшити екологічну ситуацію на Дніпропетровщині та створити для мешканців затишні зони відпочинку. У планах на 2020-й – збудувати та реконструювати 15 парків, скверів, площ та бульварів у різних куточках регіону.  На це з обласного бюджету виділили 200 млн грн,  зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Перший обєкт, на якому вже стартували роботи – паркова зона у Томаківці».

У Томаківці реконструюють майже 2 га території. У парку облаштують дитячі та спортивні майданчики, прокладуть пішохідні доріжки та зроблять освітлення.  

За проєктом «Територія комфорту» сучасні зони відпочинку з’являться у Жовтих Водах, Павлограді, Марганці, Кривому Розі, Синельниковому, Підгородному. Також парки, бульвари і сквери облаштують для мешканців Софіївки, Васильківки, Межової, Царичанки, Покровського та Слобожанського.