Понад 16,3 тис медичних масок, 105 тис пар захисних рукавичок, більш ніж 15,3 тис дезінфекторів. Все – в мережі аптек КП «Фармація». Понад 250 точок розташовані у різних куточках регіону. Їх постійно поповнюють таким необхідним наразі товаром.
Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Постійно моніторимо ситуацію в області щодо наявності у вільному продажу таких засобів першої необхідності. Хочу заспокоїти мешканців. Маски, рукавички, дезінфектори – все є на складах і в мережі аптек КП «Фармація». Будемо і надалі інформувати людей про те, де саме вони можуть придбати засоби  індивідуального захисту», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Аптеки КП «Фармація» є у Дніпрі, Кам’янському, Вільногірську, Марганці, Нікополі, Новомосковську, Павлограді, Першотравенську, Тернівці. А також у Васильківському, Верхньодніпровському, Криничанському, Магдалинівському, Межівському, Петриківському, Царичанському, Петропавлівському, Покровському, П’ятихатському, Синельниківському, Солонянському, Томаківському районах.

Маєте питання щодо епідситуації та заходів із протидії коронавірусу в регіоні? Телефонуйте на «гарячу лінію»: 0 800 500 474.

Нині в Україні – 1319 випадків коронавірусної хвороби. З них 14 виявили на Дніпропетровщині. Четверо мешканців області вже одужали.

Список аптек